backstage


aanmeldingen

Klik hier voor een overzicht van aanmeldingen (niet 100% realtime, tussen moment van aanmelden en hier zichtbaar zijn kan een kwartier verschil zitten). 

Klik hier voor een overzicht van aanmeldingen van StWT'ers (gegroepeerd per school).

Klik hier voor een overzicht van geïnteresseerde studenten (zowel entries op het Nederlandstalige als op het Engelstalige formulier komen op dit overzicht te staan).


genodigden toevoegen

Eén of enkelen: Voeg hier (één voor één) mensen toe aan de lijst van genodigden. Op maandag 28 januari en donderdag 14 februari ontvangen de mensen op deze lijst een reminder. Mensen die zich al hebben aangemeld (of expliciet afgemeld) ontvangen de reminder niet. Voeg alleen mensen toe van wie je toestemming hebt.

Meer dan vijftien adressen: mail een Excelbestand met vijf kolommen (voornaam, achternaam, e-mailadres, aanhef, taal) naar m.kicken@stwt.nl. In principe worden de adressen in dit bestand op de eerstvolgende maandag of donderdag aan de lijst toegevoegd. Let op: volledige achternaam in één kolom, bijvoorbeeld 'Van der Kinderen'. Omdat volledige achternaam in aanhef wordt gebruikt aub. eerste deel van tussenvoegsel met hoofdletter noteren.